close
Samsung Bespoke Jet: €150 cashback

Samsung Bespoke Jet: €150 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Miele Vaatwasser G7000: Tot €150 cashback

Miele Vaatwasser G7000: Tot €150 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
De'Longhi La Specialista Arte: Barista pakket cadeau

De'Longhi La Specialista Arte: Barista pakket cadeau

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

EXD20DN3W Electrolux op Niwzi

Warme zomers en natte winters kunnen leiden tot vochtige huizen. Maar nu kunt u vochtigheid overal beheersen met de nieuwe CompactDry luchtontvochtiger. De slimme bedieningen veranderen de omgeving in uw huis, snel en effectief. Zeer draagbaar, u kunt de eenheid overal waar deze het meest nodig is plaatsen. Daarnaast zorgt het stijlvolle ontwerp ervoor dat deze in elk interieur past, de CompactDry helpt uw huis te veranderen in een heerlijke plek.

De zeer draagbare optie

Eenvoudig te verplaatsen van kamer naar kamer met behulp van het stevige handvat aan de bovenkant. Deze draagbare eenheid is tevens voorzien van lichte wielen ter bescherming van uw vloer. Dit en de compacte grootte maken deze eenheid echt een flexibele keuze.

Moderne Scandinavische look

Het ontwerp is Scandinavisch en combineert moderne, strakke lijnen met geavanceerde functionaliteit, inclusief een makkelijk te lezen LED-display. Het past dus perfect in elk modern huis.

Inhaleer de puurheid

Terwijl de CompactDry ontvochtigt, vangt de ionisator stof en allergenen op waardoor de lucht efficiënt wordt gereinigd voordat u deze inademt. U kunt u dus ontspannen wetende dat de lucht om u heen schoner en gezonder is voor u en uw gezin.

Reduceer de luchtvochtigheid sneller

Turbo-Dry haalt snel en krachtig overbodige waterdamp uit de lucht. Het reduceert de vochtigheid snel naar 45% en gebruikt daarna een ventilator om alles te drogen waardoor damp en condensatie volledig onder controle gehouden worden. Ideaal voor vochtige badkamers of voor het sneller drogen van was.

Handige automatische functies

Omdat de eenheid voorzien is van een Auto-Stop, zal het waterreservoir nooit overstromen wanneer deze vol raakt. De ontvochtiger zal automatisch stoppen en pas weer werken wanneer u het reservoir leeg hebt gemaakt. En Auto-Defrost zorgt ervoor dat het blijft werken in koude omstandigheden, ongeacht hoe laag de temperatuur wordt.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

EXD20DN3W - Electrolux is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: EXD20DN3W Electrolux

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: