close
Fritel: back-to-school actie 2022 Belviva

Fritel: back-to-school actie 2022 Belviva

Actie geldig van 15/08/2022 tot 15/10/2022
Actie bekijken
Fritel: back-to-school actie 2022 Resi

Fritel: back-to-school actie 2022 Resi

Actie geldig van 15/08/2022 tot 15/10/2022
Actie bekijken
Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Actie geldig van 03/10/2022 tot 30/10/2022
Actie bekijken

Ironheart Esse op Niwzi

Dit fornuis werd initieel ontworpen om de 150ste verjaardag van het bedrijf te vieren.  De inspiratie werd gevonden in de oudste modellen die zich in het ESSE museum bevinden waar de kleine huishoudelijke fornuizen werden gebruikt om zowel te koken als om de kamer te verwarmen.

ESSE was één van de eersten die het concept van een gesloten kachel introduceerde op de Britse markt.  De consument bevestigde al snel de voordelen ten opzichte van de open haard en de daarbij gepaarde zuinigheid.

Ironheart tilt deze eigenschap naar een hoger niveau met een gecontroleerd rendement van meer dan 82% en een lage CO-uitstoot dat ver beneden de huidige normen ligt.
Voeg daarbij de met glas afgewerkte stookruimte, de multi-fuel mogelijkheid, de hanteerbaarheid van de oventemperatuur, de machinaal bewerkte kookplaat, de prachtig ontworpen RVS isolatiedeksel voor de kookplaat en je hebt een apparaat dat enkel in uiterlijk traditioneel is.

Enkel koken (model EW)

In wezen optimaliseert het fornuis de 2 dingen waarin ESSE de beste is: een geïnspireerde combinatie van een prachtige houtkachel en het traditionele, gietijzeren fornuis.
Daarin ligt precies de charme en de aantrekkingskracht: het is een even goede kachel als fornuis!

De verbrandingskamer werd speciaal ontworpen om houtblokken van 500 mm aan te kunnen en op spectaculaire wijze te verbranden, waardoor een prachtig zicht wordt gecreëerd op de vlammen door een grote, rechthoekige, glazen branddeur.  Dankzij de eenvoudige, maar effectieve primaire en secundaire luchtschuiven, zijn de oven én de kookplaat zeer effectief als warmtebron.  De 2de schuif produceert een luchtreiniging die het glas van de deur helder houdt.

De Ironheart kan branden op verschillende brandstoffen en/of hout.  Echter voor een betere prestatie van de houtkachel, is het aangeraden om een conversiekit te monteren die de controle en de efficiëntie verbeterd bij houtverbranding.  De kit bestaat uit een stalen doos die het standaard rooster en de aslade vervangt, waardoor een diepere haard zonder rooster ontstaat.  Dit zorgt voor een grotere capaciteit voor de houtblokken en geeft een vlakke basis om een asbed te ontwikkelen, wat essentieel is bij het branden van hout.

Het is af te raden de Ironheart als primair kooktoestel te gebruiken, doordat de kachel werd ontworpen om meer warmte uit te stralen dan het ESSE assortiment fornuizen.

CONTACTEER UW WINKELPUNT VOOR UW PRIJS OP MAAT.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Ironheart - Esse is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Ironheart Esse

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop