close
Demeyere voorrjaarsfolder 2024

Demeyere voorrjaarsfolder 2024

Actie geldig van 17/04/2024 tot 27/05/2024
Actie bekijken
De'Longhi Exclusief: Service pakket

De'Longhi Exclusief: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

Drive 52 & Live Traffic Garmin op Niwzi

Met eenvoudige menu's en eenvoudig te lezen kaarten kunt u met Garmin Drive 52 in een oogopslag gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen bekijken op een helder, 5" aanraakscherm. Levert vooraf geladen, gedetailleerde kaarten met live verkeersinformatie, kaartupdates en handige bestuurderswaarschuwingen om veilig autorijden te stimuleren. Dit navigatietoestel komt elke roadtrip en al het woon-werkverkeer ten goede.

Live services voor onderweg

Wees files te slim af door ze helemaal te vermijden met tijdige waarschuwingen die alternatieve routes bieden, zodat u niet te maken krijgt met werkzaamheden of ongevallen. Bespaar ook tijd door live informatie, u hoeft niet meer naar een parkeerplaats te zoeken.

Geniet van een betere reis met TripAdvisor

Bekijk beoordelingen van TripAdvisor reizigers voor hotels, restaurants en attracties, langs uw route of in de buurt van uw bestemming.

Nieuwe winkels en restaurants

Dit navigatietoestel wordt geleverd met Foursquare data, waardoor miljoenen nieuwe en populaire plaatsen gemakkelijk te vinden zijn.

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken uw omgeving

Om het veiliger rijden te bevorderen en het situatiebewustzijn te vergroten, wordt u als bestuurder gewaarschuwd voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen, flitspalen, spoorwegovergangen en meer.

Garmin Real Directions™ functie

Makkelijk te begrijpen, gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen leiden u als een vriend, met straatnamen, winkelnamen en herkenbare oriëntatiepunten (bijv. "Sla rechtsaf na het rode gebouw").


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 170 00

Drive 52 & Live Traffic

Garmin

Drive 52 & Live Traffic - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Drive 52 & Live Traffic Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: