close
GreenPan Grills & Fish: 20% korting

GreenPan Grills & Fish: 20% korting

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/08/2022
Actie bekijken
Schott Zwiesel Fortissimo: Promo per 6 stuks

Schott Zwiesel Fortissimo: Promo per 6 stuks

Actie geldig van 15/07/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken

Featherweights Grillpan 26cm GreenPan op Niwzi

CC001790-001 Grillpan 26cm
Featherweights Keramische Antikleef vierkante Antikleef Grillpan

 

De Featherweights collectie combineert een retro design met de nieuwste technologie. Hou je van lekkere stoofpotjes en grillgerechten, maar niet van zware potten en pannen? Dan is deze collectie iets voor jou! Een Featherweights stoofpot is maar liefst 50% lichter* dan een gietijzeren stoofpot dankzij z’n body van gietaluminium. Het gietaluminium zorgt bovendien voor een snellere en gelijkmatige warmteverdeling, zodat alle ingrediënten op hetzelfde tempo garen. De Thermolon™ Infinity Professional keramische antikleeflaag is versterkt met diamant waardoor ze extra duurzaam is. Het speciale deksel van de Dutch Oven is zelfbedruipend en zorgt keer op keer voor smakelijke, sappige gerechten. Schrobben achteraf is niet nodig, want de collectie is makkelijk schoon te maken. Ze mag zelfs in de vaatwasser voor maximaal comfort!


De geschiedenis herhaalt zich, zo wordt wel eens gezegd. Daarom is de nieuwste collectie een klassieker in een modern jasje. Deze GreenPan™ Featherweights collectie neemt je mee naar die heerlijke tijd van toen, terwijl de nieuwste technologieën je helemaal up-to-date houden. Hou je van koken en lekkere stoofpotjes, maar niet van zware potten en schrobben achteraf? GreenPan™ Featherweights is 50% lichter* dan gietijzer dankzij de body van gegoten aluminium. Bovendien is de collectie ook extra duurzaam dankzij de ThermolonTM Infinity Professional keramische antikleeflaag, die versterkt is met diamant. Zowel de Dutch Oven als de Grillpan garanderen een uitstekende warmteverdeling voor perfecte kook- en bakresultaten. En daar stopt het niet: de uitstekende warmte-isolatie en het zelfbedruipend deksel van de Dutch Oven zorgen keer op keer voor smakelijke, sappige gerechten. De Dutch Oven heeft handgrepen in gegoten aluminium met afneembare siliconen covers en de Grillpan heeft een handgreep in roestvrij staal, voor maximaal comfort. De GreenPan™ Featherweights collectie mag in de oven en kan gebruikt worden op alle vuren, inclusief inductie. Ze is gemakkelijk te reinigen en mag zelfs in de vaatwasser. Perfect voor intensief dagelijks gebruik. GreenPan™ Featherweights: Vederlicht, verrassend sterk!
* de vergelijking is gebaseerd op in-house testprocedures

Kenmerken mode_editWijzigen

Accessoires voor GreenPan Featherweights Grillpan 26cm

€ 109,90
€ 87 92

Featherweights Grillpan 26cm

GreenPan

Featherweights Grillpan 26cm - GreenPan is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Featherweights Grillpan 26cm GreenPan

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop