close
Bosch 10 jaar motorgarantie

Bosch 10 jaar motorgarantie

Actie geldig van 20/06/2023 tot 31/12/2027
Actie bekijken
Liebherr Huishoudelijke toestellen: 8 jaar zekerheid

Liebherr Huishoudelijke toestellen: 8 jaar zekerheid

Actie geldig van 20/02/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

TRIPLE 65 Vuurschaal corten Höfats op Niwzi

TRIPLE -  is een eerbetoon aan de oorsprong van de open haard! De fascinerende zeshoekige vorm geeft een duidelijk zicht op de laaiende vlammen. Puur kampvuurgevoel van alle kanten. En wanneer komt de honger? Gewoon op het grillrooster, de plaat of beide plaatsen en beginnen met barbecueën!

Zo mooi kan een haard zijn! Drie identieke, gefacetteerde segmenten kunnen in slechts enkele eenvoudige stappen harmonieus worden gecombineerd tot een zeshoek. De perfecte basis voor de meest originele vorm van warmte en comfort: de open haard!

Met TRIPLE breng je kampvuursfeer naar elke plek. Doordat de vuurschaal snel demonteerbaar is, compact te vervoeren en eenvoudig te monteren. Praktisch en hulpbronnenbesparend!

Ben je dol op barbecueën? Gebruik de traploos in hoogte verstelbare en draaibare grillroosters voor sappige steaks, malse vis en heerlijke groenten! Op de plancha kook je gemakkelijk een vurige stamppot. U kunt het bord ook gebruiken om de gegrilde gerechten warm te houden. Of voor een goede pot thee, koffie, punch of glühwein.

Wil je een tafel? Draai de schaal eenvoudig naar buiten en serveer je lekkernijen direct bij het vuur!

Het ontwerp van TRIPLE is even fascinerend als functioneel: drie identieke, compacte basissegmenten kunnen snel en eenvoudig worden gecombineerd tot een zeshoek - uw multifunctionele vuurkorf is klaar! TRIPLE is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Kies de juiste accessoires en realiseer uw ideeën. Wanneer het feest voorbij is, demonteer je TRIPLE eenvoudig in drie stapelbare afzonderlijke delen. Zo kunt u uw vuurkorf echt ruimtebesparend vervoeren en opbergen.

Afmetingen: Ø 65 cm, hoogte: 17 cm

Gewicht: 6,4 kg 

Materiaal:  Cortenstaal, ontwikkelt na verloop van tijd een beschermende, unieke roestpatina


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 129 00

TRIPLE 65 Vuurschaal corten

Höfats

TRIPLE 65 Vuurschaal corten - Höfats is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TRIPLE 65 Vuurschaal corten Höfats

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: