close
Braun strijkijzers: Tot €60 cashback

Braun strijkijzers: Tot €60 cashback

Actie geldig van 01/09/2022 tot 30/11/2022
Actie bekijken
Bosch Vaatwasser: Herfstactie

Bosch Vaatwasser: Herfstactie

Actie geldig van 01/10/2022 tot 30/11/2022
Actie bekijken
Schott Zwiesel Gin Tonic: Promo per 6 stuks

Schott Zwiesel Gin Tonic: Promo per 6 stuks

Actie geldig van 13/11/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken

5KFC3516 Mini Hakmolen 830ml ContourZilver KitchenAid op Niwzi

Mini hakmolen die je voor al je dagelijkse taken op je aanrecht wilt hebben. Pulseerstand en twee snelheden.

Deze minifoodprocessor is handig en veelzijdig in gebruik. Hij heeft de ideale maat om op het aanrecht te laten staan voor de dagelijkse kleine taken en porties. Hak vers fruit, rauwe groenten, noten en gekookte peulvruchten. Hak peterselie, bieslook en knoflook als basis voor recepten en pureer snel gekookte ingrediënten voor babyvoeding of sauzen. De minifoodprocessor is licht en compact, met een BPA-vrije mengkom van 830 ml met schenktuit en handgreep. Druk om te verwerken op de zwarte cirkel op het deksel en je kunt aan de slag: hak, meng en het pureer ingrediënten met het multifunctionele roestvrijstalen mes. Je kunt uien hakken, knoflook fijnhakken en dressings, sauzen, broodkruim en beslag maken. Je kunt zelfs een compleet recept maken zoals edamame-hummus of pesto. Je hebt de keuze uit twee snelheden – hakken of pureren - met een pulseerfunctie voor grove of fijne resultaten. Als je vloeibare ingrediënten zoals olijfolie moet toevoegen, doe je dit via de kleine opening in het deksel voor het druppelen van vloeistoffen, zodat je het verwerken niet hoeft te onderbreken. Het deksel, de mengkom en het mes zijn allemaal vaatwasserbestendig en de voet veeg je na gebruik schoon. Je bergt de onderdelen op in de mengkom en het snoer kun je netjes onder het apparaat kwijt.

  • Twee snelheden en Pulse-functie voor nauwkeurige controle
  • Multifunctioneel roestvrijstalen mes

Ontworpen voor jou

Het leven is hectisch en er is altijd veel te doen in de keuken. Daarom zijn onze producten speciaal voor jou ontworpen: comfortabel en eenvoudig om te gebruiken, schoon te maken en op te ruimen. Maak kennis met de minihakmolen.

Eenvoudig in gebruik

Druk op de zwarte cirkel op het deksel om de minihakmolen te starten. Het multifunctionele mes wordt op zijn plaats vergrendeld. Tijdens het gebruik kun je vloeibare ingrediënten zoals olie toevoegen. En je kunt de handige schenktuit en het handvat gebruiken als je klaar bent om je creatie te serveren.

Eenvoudig op te bergen

Dankzij het compacte, lichte ontwerp neemt hij niet veel ruimte in beslag in de kast of op het aanrecht. Het multifunctionele mes en de andere accessoires passen netjes in de kom en het snoer kan eronder worden gewikkeld, zodat je het apparaat netjes kunt opbergen.

Snel schoon

Je wilt de minihakmolen waarschijnlijk elke dag gebruiken, dus we hebben ervoor gezorgd dat hij gemakkelijk schoon te maken is. De kom, het deksel en de accessoires zijn vaatwasserbestendig. Veeg het voetstuk eenvoudig schoon met een vochtige doek als je klaar bent.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 89 00

5KFC3516 Mini Hakmolen 830ml ContourZilver

KitchenAid

5KFC3516 Mini Hakmolen 830ml ContourZilver - KitchenAid is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 5KFC3516 Mini Hakmolen 830ml ContourZilver KitchenAid

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista