close
Bosch actie FlexInduction kooplaten

Bosch actie FlexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
Jura  Espresso Voorjaarsactie 2024

Jura Espresso Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken

KNX/EIB KNX/EIB op Niwzi

KNX is een wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole. Dit omvat het sturen van gebouwfuncties van onder andere verlichting, zonwering, verwarming, ventilatie, airconditioning, beveiliging, persoonlijke alarmering, watercontrole, energiebeheer en energiemeters, telecommunicatie en consumentenelektronica.

KNX is de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole met een fabrikant- en productonafhankelijke ingebruiksstellingstool (ETS) met een volledige serie van transmissiemedia (TP, PL, RF en IP) evenals een volledige serie configuratiemodi (system, easy en automatic mode). KNX is erkend als een Europese standaard (CENELEC EN 50090 en CEN EN 13321-1) en een internationale standaard (ISO/IEC 14543-3).

Met KNX heeft u vrije productkeuze: meer dan 100 fabrikanten bieden een groot aantal KNX-gecertificeerde en –compatibele producten aan, die voldoen aan de huidige technische standaards. Dit geeft u een grote graad aan onafhankelijkheid.


KNX/EIB - KNX/EIB is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: KNX/EIB KNX/EIB

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: