close
Canon Goed van Start - dubbele cashback

Canon Goed van Start - dubbele cashback

Actie geldig van 09/08/2024 tot 30/09/2024
Actie bekijken
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

MeetUp Logitech op Niwzi

5 x zoom

Breng presentators perfect in beeld om afleidingen op de achtergrond te minimaliseren. Zoom in op whiteboards en objecten zodat externe deelnemers zien wat u ziet. Dankzij de geavanceerde 4K-beeldsensor blijft video helder en scherp, zelfs wanneer u op de details inzoomt.

Eersteklas camera-optics

MeetUp biedt minutieus ontworpen eersteklas camera-optics waarmee een breed gezichtsveld wordt verkregen zonder vervormde gezichten en meubilair door het 'fisheye-effect'. Gezichten zien er natuurlijk uit, tekst op whiteboards blijft leesbaar en rechte lijnen zijn recht.

Vergroot bereik

De Logitech-uitbreidingsmicrofoon voor MeetUp biedt extra flexibiliteit voor opstellingen in kleine teamruimtes. De ingebouwde beamforming-microfoons van MeetUp zijn geoptimaliseerd voor een bereik tot 4 meter (13,1 ft). Voeg een uitbreidingsmicrofoon toe om het audiobereik uit te breiden tot 5 meter (16,4 ft). Of u nu aan tafel of langs de zijkant tegen de muur zit, of zelfs rondloopt, met de uitbreidingsmicrofoon voor MeetUp is iedereen te horen.

Bluetooth speakerphone

Bent u al verbonden op uw smartphone? Belt u in bij een audioconferentie? Koppel MeetUp aan uw smartphone of tablet en profiteer van een uitstekende geluidskwaliteit met een volume en bereik waar handheldapparaten niet aan kunnen tippen.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

MeetUp - Logitech is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: MeetUp Logitech

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: