close
Laurastar Smart (U,M,I): Tot €200 cashback

Laurastar Smart (U,M,I): Tot €200 cashback

Actie geldig van 01/09/2024 tot 31/10/2024
Actie bekijken
Miele Gala Edition: gratis 125 weken verlengde garantie

Miele Gala Edition: gratis 125 weken verlengde garantie

Actie geldig van 01/04/2024 tot 30/09/2025
Actie bekijken
Loewe Autumn Deals 2024

Loewe Autumn Deals 2024

Actie geldig van 12/10/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

PDR 908 HP Stainless Steel Miele Professional op Niwzi

Warmtepompdroogautomaat met een zeer laag energieverbruik. Vermogen 8.0 kg in 79 minuten.

Duurzaam verbonden

Met de geïntegreerde WiFi-functionaliteit WiFiConn@ct zijn de kleine reuzen bij uitlevering al klaar voor efficiënte gegevensuitwisseling. De machines kunnen zodoende thuis, maar ook in semi-professionele omgevingen eenvoudig in het aanwezige netwerk worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met de Miele-smartphoneapps.

Comfort en efficiëntie in een geraffineerd ontwerp

De Kleine Reuzen zijn bij uitlevering al klaar voor efficiënte gegevensuitwisseling. Naast de geïntegreerde WLAN-functie is er ook een krachtige WLAN/LAN-module optioneel verkrijgbaar. De machines kunnen zodoende thuis, maar ook in professionele omgevingen eenvoudig in het aanwezige netwerk worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met de Miele-smartphoneapps of andere externe systemen.

Eenvoudige gegevensuitwisseling

Ter documentatie van de programma-afloop of voor het koppelen van doseerpompen, betaalsystemen en andere toestellen – de communicatiepoort van de Miele-communicatiemodules vormt de basis voor gegevensuitwisseling met externe systemen. Na het inzetten van de Miele-communicatiemodules kan een verbinding tussen de meest verscheidene randapparatuur gemaakt worden.

Zelfbediening

De toestellen zijn geschikt voor gebruik in wassalons met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de toestellen op betaalsystemen worden aangesloten om de gebruiksduur af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).

Alles duidelijk

Door middel van vlagsymbolen kan op elk moment tijdens het bedienen heel eenvoudig de gewenste landstaal gekozen worden uit 29 of 32 talen (afhankelijk van het model). Alle informatie op het display verschijnen nu in de gekozen landstaal. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite vermeden worden en kunnen afwisselende bedienden met verschillende talenkennis snel hun weg vinden.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 4.939 22

PDR 908 HP Stainless Steel

Miele Professional

PDR 908 HP Stainless Steel - Miele Professional is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: PDR 908 HP Stainless Steel Miele Professional

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: