close
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED Nikon op Niwzi

Breng het onderwerp tot leven met dit 28-mm objectief met f/1.4, waarmee u de esthetische kwaliteit tot in detail kunt bepalen bij elk soort licht. Verwacht een uitmuntend oplossend vermogen, zelfs als u fotografeert met een groot diafragma.

Elk detail met nog meer detail

Onderwerpen worden scherp vastgelegd, zelfs wanneer u opnamen maakt met het maximale diafragma van f/1.4. Contrastrijke beelden van verafgelegen onderwerpen of scènes met weinig licht kunnen worden gemaakt zonder dat u het diafragma hoeft te verkleinen. De kortste scherpstelafstand van slechts 0,28 m biedt extra veelzijdigheid.

Uitstekende optische prestaties

Twee elementen van ED-glas en drie asferische lenselementen staan garant voor scherpe, heldere beelden. Vertekening wordt uitstekend beheerst en de meeste vormen van longitudinale chromatische aberratie en kleurverspreiding worden effectief tot het minimum beperkt. Nikon’s Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld, zelfs bij tegenlicht of bij onderwerpen met meerdere directe lichtbronnen in beeld.

Beelden met diepte

Dankzij de optische constructie van dit objectief kunt u de esthetische kwaliteit tot in detail bepalen. Puntlichtbronnen worden gereproduceerd met minimale lichtvlekken, zelfs wanneer u fotografeert met het maximale diafragma van f/1.4. De intensiteit van de bokeh verloopt vloeiend naarmate de afstand tot het punt waarop is scherpgesteld toeneemt, zodat geen harde randen of dubbele lijnen ontstaan.

Ware AF-precisie

Nikon’s Silent Wave Motor (SWM) biedt een zeer snelle, zeer stille autofocus met de mogelijkheid tot directe handmatige scherpstelling. Het objectief beschikt over een afzonderlijke scherpstelring voor precieze handmatige scherpstelling.

Stevig en duurzaam

Het weerbestendige ontwerp voorkomt dat stof en waterdruppels het objectief beschadigen. Nikon's fluorcoat stoot water, stof en vuil actief af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. En het compacte en lichte ontwerp staat garant voor een moeiteloze handzaamheid.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 2.249 00

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED

Nikon

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED - Nikon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED Nikon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: