close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Canon Goed van Start - dubbele cashback

Canon Goed van Start - dubbele cashback

Actie geldig van 09/08/2024 tot 30/09/2024
Actie bekijken
Bosch 10 jaar motorgarantie

Bosch 10 jaar motorgarantie

Actie geldig van 20/06/2023 tot 31/12/2027
Actie bekijken

Nutri Blender BL480 Ninja op Niwzi

Binnen enkele seconden koele, fijne en lekkere smoothies!Dankzij de Nutri Ninja 480 maakt u binnen no-time koele, fijne en lekkere smoothies die u voorzien van alle voedingsstoffen uit uw favoriete groenten, fruit, noten en zaden. Kies een van de Auto IQ programma’s op de blender: Auto IQ is voor zacht fruit en een gladde consistentie, en de Ultra Blend gebruik je voor vezelrijke ingrediënten en ijsblokjes.Wil je zelf de structuur van de smoothie bepalen? Gebruik dan de ‘Aan’ knop en de pulse functie. Krachtige motorIn de Nutri Ninja BL 480 zit een indrukwekkende motor van maar liefst 1000 Watt.

Daarnaast zijn er gepatenteerde Pro Extractor Blades ontworpen voor de Nutri Ninja, waardoor het malen van ijs, noten, zaden, etc. geen enkel probleem is! Geen enkel ingrediënt blijft ongeschonden en er blijven geen klonten en vezels achter in de beker. Gemakkelijk schoon te makenHet schoonmaken van de Nutri Ninja 480 IQ is een eitje. Je kunt alle onderdelen gemakkelijk afspoelen onder de kraan. De bekers, messen en deksels kunnen ook in de vaatwasser. De bekers en deksels zijn BPA-vrij zodat je ze keer op keer kunt gebruiken zonder risico voor je gezondheid. De deksels zijn lekvrij, dus je smoothie kan overal mee naartoe!


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 119 90

Nutri Blender BL480

Ninja

Nutri Blender BL480 - Ninja is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Nutri Blender BL480 Ninja

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: