close

Nutrition center J8227S Omega op Niwzi

Horizontale slowjuicer Omega

De Omega J8228S is uitgerust met een krachtige motor om plantaardige vezels koud en grondig te kneden, malen en te persen om volledig vitaminen, enzymen en mineralen uit groenten, fruit en tarwegras te extraheren. Door de dunne, lange persschroef van hoogwaardig Ultem® kunststof is de perskracht zeer groot en komt er meer geconcentreerd sap en drogere pulp uit het apparaat dan bij sapcentrifuges en verticale slowjuicers. 

De J8228S is er niet alleen voor het maken van sap; deze verandert noten in notenpasta, maalt koffie, maalt kruiden en knoflook, pureert babyvoeding, klopt melk op en talloze andere heerlijke, (gezonde) hapjes en drankjes.

De 2 staps koude extractietechniek zorgt voor maximale efficiëntie, terwijl de lage rotatiesnelheid van 80 RPM betekent dat er geen schuimvorming, geen verstopping en geen warmteontwikkeling optreedt. Hitte tijdens het persen/centrifugeren zorgt namelijk voor een enorm verlies aan vitaminen en vezels.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 379 99

Nutrition center J8227S

Omega

Nutrition center J8227S - Omega is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Nutrition center J8227S Omega

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: