close
AEG Stofzuiger VX82-1: 3 jaar extra garantie.

AEG Stofzuiger VX82-1: 3 jaar extra garantie.

Actie geldig van 01/06/2023 tot 31/12/2024
Actie bekijken

PALLO POKEY Muismat Grijs Pallo op Niwzi

POKEY MULTIFUNCTIONELE MUISMAT
Het houdt onhandelbare koorden, mobiele telefoon, USB-geheugen en visitekaartjes georganiseerd. Ideaal voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor. Het speciale oppervlak helpt grafische ontwerpers, liefhebbers van digitale kunst en fotografie, CAD / CAM-operators en andere gebruikers.

HOUD UW BUREAU ZEER NET
Deze multifunctionele muismat met een snoermanagergedeelte is ideaal voor constante muisgebruikers die op zoek zijn naar extra comfort. Pokey houdt onhandelbare kabels en draden georganiseerd op je bureau. Pokey houdt je bureau heel netjes, zodat er niets kan wegglijden, zoals snoeren, mobiele telefoon, USB-geheugen en visitekaartjes.

ULTRA-VLAKKE LAGE WRIJVING OPPERVLAKTE
Het beschikt over een ingebed patroon dat helpt bij het optimaliseren van de bundel detectie voor een definitieve muisaanwijzer locatie en geminimaliseerde cursor fade of jitter. Het oppervlak met lage wrijving zorgt voor een soepele beweging voor comfortabel, langdurig gebruik met minder inspanning.

LINIAAL VOOR MEETLENGTE
Dit is gemakkelijk de coolste muismat die je ooit hebt gezien. Dit muismatje heeft een liniaal van 20 cm aan je linkse kant om op een bureau te worden bewaard om te helpen bij het meten en tekenen

DUURZAME DOCK STAND
Stelt uw smartphone in de ideale kijkhoek voor lezen, kijken of FaceTime. Het ondersteunt zowel verticale als horizontale weergave. Ergonomisch symmetrisch ontwerp voor rechts- en linkshandig gebruik.

 

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 19 99

PALLO POKEY Muismat Grijs

Pallo

PALLO POKEY Muismat Grijs - Pallo is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: PALLO POKEY Muismat Grijs Pallo

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: