close
AEG Ecoline: Tot €150 cashback

AEG Ecoline: Tot €150 cashback

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Actie geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

QCP10/01 Quick Clean Pod QCP10/01 Quick Clean Pod BODY CARE € 34,99
QP420/50 360 vervangend mesje QP420/50 360 vervangend mesje BODY CARE € 27,99
QP210/50 OneBlade Vervangmesje QP210/50 OneBlade Vervangmesje BODY CARE € 17,99
QP430/50 OneBlade 360 vervangend mesje QP430/50 OneBlade 360 vervangend mesje BODY CARE € 37,99
Wake-up Light HF3506/50 Wake-up Light HF3506/50 BODY CARE € 114,99
HF3507/10 HF3507/10 BODY CARE € 129,99

HF3650/01 Philips op Niwzi

De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden en persoonlijke zoninstellingen. Van de slaapexperts en makers van de toonaangevende Wake-up Light.

Simuleer een natuurlijke zonsondergang om uitgerust wakker te worden

Het licht wordt vóór uw wektijd geleidelijk sterker, net als bij zonsopkomst. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden, omdat het licht uw lichaam langzaam voorbereidt op het ontwaken terwijl u nog slaapt. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Lampjes regelen uw ademhaling en helpen u te ontspannen en in slaap te vallen

Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om u te helpen in slaap te vallen. U laat de spanning van de dag van u af glijden en komt tot rust. Volg met uw ademhaling een van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes, terwijl u uw ogen gesloten houdt voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen

Simulatie van de zonsondergang bereidt uw lichaam voor om te gaan slapen

Het programma voor simulatie van zonsondergang bereidt uw lichaam voor op het slapen door het licht en optionele geluid geleidelijk te dimmen gedurende de tijd die u hebt ingesteld, en helpt u te ontspannen voordat u gaat slapen.

Kies het geluid of de muziek waarmee u wakker wilt worden

Word wakker met geluiden uit de natuur, sfeervolle muziek of uw favoriete FM-radiozender. Op de ingestelde wektijd begint het geselecteerde geluid zacht te spelen, waarna het binnen een paar minuten langzaam harder wordt tot het vooraf ingestelde niveau. De overgang van slaap naar ontwaken is geleidelijk, maar bedoeld om u uiteindelijk volledig wakker te maken. Sluit uw mobiele apparaat of tablet op de AUX-poort aan om de lamp als luidspreker te laten functioneren.

Selecteer het helderheidsniveau dat het best bij u past

De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Een helderheidsniveau waarvan u meteen wakker wordt, heeft misschien geen enkele invloed op iemand anders. Dankzij meerdere lichtinstellingen kunt u het intensiteitsniveau kiezen dat precies goed is voor u. In het algemeen geldt: bij een hogere lichtintensiteit kost het minder tijd om volledig te ontwaken. Als u wakker bent, kunt u de Wake-up Light als instelbare bed- of leeslamp gebruiken.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

HF3650/01 - Philips is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HF3650/01 Philips

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: