close
De'Longhi Eletta Explore: Cold Brew Gift box

De'Longhi Eletta Explore: Cold Brew Gift box

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

Loop 2 Zwart Polar op Niwzi

De Polar Loop 2 activity tracker helpt u op weg naar een fitter en gezonder leven. Hij stimuleert u om meer te bewegen en uw doelen te bereiken. Hij meet 24 op 7 uw dagelijkse activiteiten en toont het aantal stappen, de afstand en het calorieverbruik. U kunt iedere dag een persoonlijk activiteitsdoel bepalen, en de activity tracker helpt u dat doel te behalen. Uw activiteiten worden ingedeeld in vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten, lage activiteit, gemiddelde activiteit en hoge activiteit.

Op basis van uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van de activiteiten wordt een persoonlijk algoritme opgesteld zodat de Loop 2 zeer nauwkeurig kan weergeven hoeveel calorieën er verbrand worden. Omdat een goede nachtrust heel belangrijk is voor een gezond leven, registreert de activity tracker ook hoe lang en hoe goed u slaapt. Bovendien zal de Loop 2 u in beweging houden door u na 55 minuten inactiviteit eraan te herinneren dat u in actie moet komen. Koppel hem aan de Polar H7 hartslagsensor en haal de beste resultaten door altijd op de juiste intensiteit te trainen. Gebruik de Polar Flow app en webservice om uw voortgang te volgen en om hulp te halen bij het behalen van uw doelen.

U kunt de Polar Loop 2 makkelijk 24 op 7 dragen. Hij is stijlvol, waterdicht en past perfect om elke pols. Een trilsignaal houdt u bovendien op de hoogte van inkomende telefoongesprekken, berichten en afspraken in uw agenda.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 83 90

Loop 2 Zwart

Polar

Loop 2 Zwart - Polar is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Loop 2 Zwart Polar

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: