close
Bosch blender: Tot €40 cashback

Bosch blender: Tot €40 cashback

Actie geldig van 01/05/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

10mm Fisheye Black Samsung op Niwzi

Amateurfotografen mogen zich in de handen wrijven, want voortaan kunnen ze vanuit een nog bredere hoek hun beelden schieten. De Samsung 10mm F3.5 Fisheye Lens is maar liefst de helft kleiner en lichter dan zijn concurrenten, en ontegensprekelijk de compactste op de markt.

De ideale tool dus voor gepassioneerde fotografen die hun creatieve horizon letterlijk willen verbreden, zonder extra gewicht mee te sleuren. De nieuwe lens is Samsungs laatste innovatie op het vlak van 180-graden lenstechnologie. Hij is compatibel met het bekroonde NX-systeem en de gloednieuwe NX300.

Met zijn superbrede beeldhoek is deze nieuwe 10mm fisheye lens de perfecte partner voor landschapsfotografen. Verbluffende skylines, pittoreske decors en prachtige hemels, zover het oog reikt. Dankzij het ultrabrede fisheye perspectief maak je bovendien ook unieke en opvallende portretten met interessante effecten. Voor nog meer fotofun!

De compacte lens van amper 72g is verkrijgbaar in stijlvol wit of zwart, als aanvulling op het NX-gamma. Hij past perfect in een camera- of handtas en is dus de ideale reispartner voor outdoorfotografie. En de beeldkwaliteit is al even hoogwaardig als zijn design. Deze geruisloze AF ultragroothoeklens levert keer op keer kwaliteitsfoto's af, in elke situatie.

Bovendien heeft de 10mm F3.5 Fisheye lens een aantal iScene-opties aan boord, waaronder Beauty Shot, Portrait, Night, Backlight, Children en Sports. En hij is uitgerust met een cirkelvormig diafragma. Voor de ultieme ervaring van elke fotograaf!


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 399 00

10mm Fisheye Black

Samsung

10mm Fisheye Black - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 10mm Fisheye Black Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: