close
Canon Student Cashback

Canon Student Cashback

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Philips Espresso: Tot €100 cashback

Philips Espresso: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

SL-G700 Zilver Technics op Niwzi

Grand Class, hoogwaardig geluid

De nieuwe SL-G700 Network/Super Audio CD-speler. De SL-G700 is een multi-digitale speler die de meeste digitale geluidsmedia op de markt afspeelt, van traditionele CD/SACD tot de nieuwste high-res en talrijke streaming-diensten en ze weergeeft met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Premium High-grade D/A Converter en Dual Mono Construction D/A

Voor analoge audio-uitvoer is het D/A-circuit één van de belangrijkste elementen, omdat het de originele analoge golfvorm van een digitale bron, zoals een cd, hercreëert. Voor de D/A-converters, zijn de topper DAC AK4497 van Asahi Kasei Microdevices, met hun hoogwaardige signaal/ruisverhouding en lage Vervorming, geïsoleerd voor het linker en rechter kanaal. De voeding voor de D/A-converters wordt verdeeld in vijf secties, afhankelijk van de toepassing, die elk apart worden gevoed. De voeding voor de klok maakt gebruik van een origineel circuit met batterij om een erg accurate D/A-conversie te bereiken De dual mono-constructie en asymmetrische lay-out elimineren interferentie tussen het linker en rechter kanaal en tillen de weergave van de geluidsopnames naar een hoger niveau.

Discrete AMP-module

Voor analoge audio-uitvoer geldt dat het filtercircuit na de D/A-conversie de kwaliteit van het geluid bepaalt. Het filtercircuit van de SL-G700 heeft geen Opamp IC, maar een versterkermodule met een originele constructie. Het gebruik van lage-ruis-transistors en dunne-film-weerstanden onderdrukt de ruis die in de circuits is gegenereerd. Gedetailleerde fijnregeling, zoals de toename van de bedrijfsstroom, heeft de respons, de signaal/ruis-verhouding en de vervorming verbeterd. Daardoor biedt de SL-G700 een erg lineaire en natuurgetrouwe sound zonder de kleinste nuances van de originele opname te verdoezelen.

Klokgenerator op batterijen

Bij de verwerking van digitale audiosignalen heeft de kwaliteit van de klok in grote mate invloed op de geluidskwaliteit. De beste voeding voor delicate circuits, zoals de klok in de DAC en het klokcircuit van het audiosysteem, is een voeding die volledig geïsoleerd is van alle ruis of fluctuaties in de netstroom. Technics heeft veel ervaring met het isoleren van de voeding met behulp van een batterij. Deze technologie maakt digitale audio-interfaces met een lage ruis mogelijk, zoals D/A-converters. Bovendien wordt de systeemklok door een Ultra Low Jitter klokgenerator gevoed. Een low-noise voeding en een circuit van hoge kwaliteit zorgen voor een transparant geluid.

High-speed stille voeding

De kwaliteit van de voeding is uiterst belangrijk voor high-fidelity geluidsweergave . De ruis en de stabiliteit van de voeding beïnvloeden de kwaliteit van de weergegeven geluidssignalen, vooral bij een analoge geluidsweergave. De SL-G700 is uitgerust met een speciale voeding voor analoge geluidsweergave. De voeding zonder feedback onderdrukt fluctuatie van de schakelfrequentie. In combinatie met het originele gestabiliseerde voedingscircuit levert deze voeding een stabiel vermogen met lage ruis. Het discrete circuit maakt geen gebruik van algemene IC’s en de nauwkeurige tuning levert het optimale vermogen voor analoge circuits. Hierdoor krijgt u een hoge signaal/ruisverhouding en een superieure weergave, het handelsmerk van Technics-geluid .

Digitale geluidsisolatie architectuur

Voor de stroomvoorziening van de USB-ingangen maakt de versterker niet alleen gebruik van niet-magnetische koolstoffilmweerstanden die een sterke bescherming bieden tegen magnetische vervorming, maar ook van hoogwaardige ruby-mica-condensatoren met uitstekende eigenschappen, zoals een laag diëlektrisch verlies, een hoge spanningsweerstand en thermische stabiliteit. Daarnaast wordt gestreefd naar de hoge reproduceerbaarheid van geluid door verschillende ruiswerende maatregelen, zoals de lage ESR-film-condensator naar de LAN-voeding en isolatie door de pulstransformator in het digitale uitgangssignaal.

Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang

In het algemeen worden het analoge signaal (gebalanceerd/niet-gebalanceerd) en het hoofdtelefoonsignaal gegenereerd door hetzelfde D/A-circuit . De SL-G700 is voorzien van een special D/A-circuit voor hoofdtelefoons dat onafhankelijk van het D/A-circuit voor analoge uitvoer. Dit circuit bevat de originele soundprocessing LSI van Technics, de JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization). De volledige scheiding van het analoge uitgang en de hoofdtelefoonuitgang zorgt ervoor dat er geen interferentie is tussen de twee circuits. Bovendien ontvangt elk circuit de meest geschikte soundtuning . Hierdoor leveren beide uitgangen de beste prestaties. Bovendien is de SL-G700 voorzien van een systeem dat automatisch de JENO Engine inschakelt wanneer een hoofdtelefoon wordt aangesloten . Dit zorgt ervoor dat het nadelige effect van de analoge uitgang op de geluidskwaliteit wordt uitgesloten als er geen hoofdtelefoon is aangesloten.

Bovendien maakt de Class AA System hoofdtelefoonversterker gebruik van gescheiden circuits voor de spanning en de stroomsterkte voor het versterken van het geluidssignaal. De hoogwaardige versterker versterkt de spanning en de afzonderlijke versterker met hoge voedingscapaciteit versterkt de stroomsterkte. Dit maakt uiterst nauwkeurige omzetting mogelijk van het high-resolution PWM-signaal van de JENO Engine naar een analoog signaal. Dankzij het ideale hoofdtelefoongeluid met een brede impedantie krijgt u een nauwelijks vervormd geluid binnen een breed frequentiebereik.

Optimally Activated Circuit System

Met het Optimally Activated Circuit System worden verschillende digitale modules stopgezet - zoals voor weergave, analoge en digitale interfaces - om de ruis bij het afspelen van muziek te minimaliseren. Bovendien sluit de Pure Disc Playback Mode de netwerkinterface volledig af om de geluidskwaliteit van de SACD/CD-weergave te verbeteren.

Vierledige configuratie

In digitale audiospelers hebt u er diverse circuits, zoals Switching Power Supply met de meeste energie, en het Digital Interface Circuit dat het hoogfrequente signaal verwerkt, en daarnaast ook nog het analoge circuit. De SL-G700 gebruikt een vierledige constructie met wanden tussen de circuitblokken op basis van het signaalniveau dat verwerkt wordt en het type circuit. Dit elimineert interferentie tussen de circuitblokken, waardoor een heldere geluidskwaliteit wordt bereikt. De constructie maakt het frame sterk en onderdrukt de trillingen van elektrische onderdelen, en onderdrukt daardoor de afname van geluidskwaliteit.

Zeer sterk schijfmechanisme

Bij het afspelen van een schijf wordt de geluidskwaliteit bepaald door de leesnauwkeurigheid. Het cd-besturingsmechanise heeft een drieledige structuur om een maximale leesnauwkeurigeid te garanderen en te voorkomen dat de trillingen buiten het mechanisme merkbaar zijn. Bovendien heeft de SL-G700 een stabiele, aluminium lade met een sterk trillingdempende en stille structuur om een erg accurate weergave te garanderen.

Sterke isolator

De binnenkant van de isolator is versterkt met ribben en een 4 mm dikke metalen plaat om het gewicht en de stevigheid te verbeteren. Deze hoogwaardige isolator is exclusief ontwikkeld voor de SL-G700 en zorgt voor een efficiënte onderdrukking van de resonantie.

Ondersteunt een breed scala aan muziekbronnen en connectiemogelijkheden

De SL-G700 ondersteunt Bluetooth® , Wi-Fi en Apple AirPlay2 met zijn draadloze connectiviteit. Hij is ook compatibel met streamingdiensten, zoals Spotify, TIDAL en internetradio, en met functies zoals Chromecast built-in en de Google Assistant.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 2.500 00

SL-G700 Zilver

Technics

SL-G700 Zilver - Technics is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SL-G700 Zilver Technics

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: