close

TopBrewer TopBrewer op Niwzi

Koffie opnieuw uitgevonden

Laag energieverbruik

De TopBrewer biedt niet alleen meer diversiteit in het aanbod van consumpties, hij biedt ook betere prestaties tegen een lager energieverbruik. Bij inactiviteit verbruikt de TopBrewer tot 90% minder energie dan andere apparaten.

Milieuvriendelijk

De TopBrewer bestaat voor het grootste deel uit staal. Staal is het meest gerecyclede materiaal ter wereld. Bij hergebruik van staal wordt 80% bespaard op CO2-uitstoot en 75% minder energie verbruikt dan bij de productie van nieuw metaal uit grondstoffen. Staal kan oneindig worden hergebruikt, zonder verlies van kracht of duurzaamheid. 

Stroom besparen

In de koffiewereld staan de meeste apparaten voortdurend aan en ze worden zelden uit, of op stand-by gezet. Dit is vanwege de interne watertank in het apparaat die continu op hoge temperatuur wordt gehouden. Dankzij het ontwerp en de speciale gepatenteerde flash-technologie, heeft de TopBrewer met een koude start slechts 45 seconden nodig om het water op de juiste temperatuur te krijgen. Het timersysteem in het apparaat zorgt ervoor dat er niet onnodig energie wordt verbruikt.

CONTACTEER UW WINKELPUNT VOOR UW PRIJS OP MAAT.


TopBrewer - TopBrewer is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TopBrewer TopBrewer

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: