close
HP Smart Tank Printer: Ontvang tot €50 cashback

HP Smart Tank Printer: Ontvang tot €50 cashback

Actie geldig van 01/06/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
Bosch actie FlexInduction kooplaten

Bosch actie FlexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

TC-HDMIW30 Vision op Niwzi

Draadloze video-/audio-/infrarood-uitbreider - HDMI

Stream de content eenvoudig van uw laptopscherm rechtstreeks naar een flatscreen of projector. Plaats de dongle van de zender eenvoudig in de HDMI- of Mini-DisplayPort van een laptop; er wordt automatisch verzonden naar de ontvanger die bij de monitor staat. Geen software of drivers nodig.

Presentatietoepassingen
Dit product kan met elk HDMI-apparaat, zoals Blu-Ray-spelers, worden gebruikt en is geoptimaliseerd voor onderwijsomgevingen en vergaderzalen. Dankzij het gebruiksgemak behoren technische problemen tot het verleden en kunnen presentatoren zich op hun taak richten.

Bereik van 30 meter
Een interne antenne in de zender beschikt over een bereik van maximaal 30 meter voor HD-inhoud of maximaal 50 meter in een open ruimte. In geval van een te kleine of te grote afstand zal het beeld slechter zijn. Het apparaat maakt gebruik van dezelfde frequenties als wifi, dus het zal door binnenmuren heen functioneren. De prestaties verminderen echter bij grotere afstanden en fysieke obstakels; daarom wordt aanbevolen de apparatuur in dezelfde ruimte te gebruiken.

Geen wirwar aan kabels
Door over te gaan op draadloos behoort de rommelige wirwar aan kabels tot het verleden. Houd uw ruimte netjes en vrij van hinderlijke kabels.

5 GHz
Het apparaat werkt in de 5 GHz-frequentieband en maakt gebruik van Dynamic Frequency Selection (DFS) om een helder kanaal te selecteren voor transmissie. Het signaal is beveiligd door middel van 128-bits AES-versleuteling.

Handig kabelontwerp
De twee ingangskabels zijn kort om te voorkomen dat de dongle van de zender andere poorten van de pc blokkeert.

HDMI
HDMI 1.3 met HDCP 1.2-ondersteuning. Functies die niet worden ondersteund, zijn ARC (Audio Return Channel) en Ethernet.

Weinig vertraging
De TC-HDMIW30 heeft een vertraging van minder dan 200 milliseconden – 1/5 van een seconde. HD-video loopt soepel en probleemloos.

IR-signaaldoorgave
Inclusief kabels voor IR-blaster en -ontvanger om het bronapparaat vanaf de externe monitor te kunnen bedienen. Ondersteunt frequenties van 20-60 KHz.

Reservestroom
De zender vereist 500-1000 mA om te functioneren. HDMI-poorten moeten beschikken over een uitvoer van 55 mA. Aangezien de meeste laptops echter een veel hogere uitvoer hebben, zal het in de meeste gevallen functioneren. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u de meegeleverde USB-kabel gebruiken voor extra stroom uit een USB-poort.

Overige weergavepoorten
Als uw computer over een mini-HDMI- of VGA-poort of een DisplayPort beschikt, heeft Vision de adapter die u nodig hebt om het geheel te laten werken. Klik hier voor ons assortiment.


TC-HDMIW30 - Vision is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TC-HDMIW30 Vision

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: