close
Siemens Koeling XXL: Tot €150 cashback

Siemens Koeling XXL: Tot €150 cashback

Actie geldig van 01/07/2024 tot 29/09/2024
Actie bekijken
Samsung Galaxy Watch Ultra

Samsung Galaxy Watch Ultra

Actie geldig van 16/07/2024 tot 18/08/2024
Actie bekijken

VMP-5I5RYK/8/128 Vision op Niwzi

Geheugen: 8 MB - SSD: 128 GB

Meer kracht uit een nog kleinere behuizing. Deze 5e generatie VMP maakt gebruik van de allernieuwste technologie en loopt voorop in de mediaspelers van de toekomst. Met de Intel HD Graphics 6000-chipset voorziet deze in 3D 4K-signalen. Ook kan de VMP inhoud in 4K op twee monitoren weergeven met verschillende inhoud op iedere monitor. Ook kan de VMP inhoud in HD op drie monitoren weergeven met verschillende inhoud op iedere monitor.

Deze krachtige grafische kaart wordt ondersteund door de i5-processor met Intel Turbo Boost technologie 2.0, die wanneer het nodig is extra kracht levert om processor-intensieve taken uit te voeren.

Het schaalbaar formaat biedt vier USB 3.0-poorten, waarvan er één geoptimaliseerd is voor het snel opladen van mobiele telefoons en tablets. Intern is de VMP voorzien van het kleinere M.2-formaat voor wifi en SSD-kaarten waardoor de hoogte van de behuizing slechts 34,5 mm (1,36″) bedraagt.

Vision kan zowel Microsoft- als Linux-besturingssystemen vooraf voor u op het apparaat installeren. Zo kunt u alle door u gekozen programma’s uitvoeren. De VMP is niet alleen voor digitale informatieschermen geschikt. Het is een volledige pc die op alle plaatsen gebruikt kan worden, waar momenteel een pc gebruikt wordt.

Vision-mediaspelers kunnen volledig worden geconfigureerd en zijn leverbaar met een besturingssysteem en vooraf geïnstalleerde en geteste software voor digitale informatieschermen.

Windows®
Maak een keuze uit Windows of Linux-besturingssystemen of bestel zonder besturingssysteem wanneer u liever uw eigen image gebruikt.

Geheugen
Vision gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige componenten van premium merken. Maak een keuze uit 2 GB, 4 GB, 8 GB, en 16 GB.

SSD
Deze Vision-mediaspeler heeft een M.2-sleuf om de nieuwste en kleinste SSD-harde schijven (solid state drive) te accepteren. Maak een keuze uit 30 GB tot maximaal 240 GB.

Signagelive
Vision biedt één van de meest populaire software-oplossingen voor digitale informatieschermen, vooraf geladen. Signagelive kan zo worden geïnstalleerd dat het apparaat direct in de spelermodus overgaat wanneer deze wordt aangezet.

Wifi en Bluetooth
Een M.2 Intel® AC 7265 draadloze adapter-kaart is op het moederbord gesoldeerd. Deze is dual-band en ondersteunt 802.11ac, Bluetooth 4.0 en Intel Wireless Display (WiDi).


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

VMP-5I5RYK/8/128 - Vision is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: VMP-5I5RYK/8/128 Vision

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: