close

Novo Pro Vivitek op Niwzi

NovoPro gaat een stapje verder dan NovoConnect, met een indrukwekkende nieuwe functieset waarmee iedereen kan meedoen en inhoud op het grote scherm kan delen - en dat allemaal met slechts een paar klikken. Het platform is ontworpen om een draadloze ervaring van topkwaliteit te garanderen met een prijs-prestatieverhouding die gemakkelijk te betalen is voor elke vergaderruimte, directiekamer of brainstormruimte.

Breng uw eigen apparaat

Het principe van BYOD - breng je eigen apparaat - betekent dat iedereen verbinding kan maken en draadloos inhoud kan delen op het grote scherm, met behulp van het Windows-, Mac-, Android-, iOS- of Chrome-apparaat van zijn keuze.

4 schermen tegelijkertijd

Verbeter uw vergadering door maximaal 4 schermen tegelijkertijd te delen, waarbij maximaal 64 deelnemers zijn verbonden en direct klaar om te schakelen, te delen en te annoteren. Met NovoPro verlies je nooit meer een minuut wachten tot iemand verbinding maakt.

Dubbel netwerkbeheer

Dubbele netwerkondersteuning - De ingebouwde Ethernet-poort en WiFi van NovoPro maken dubbel netwerkbeheer mogelijk, zodat zowel een bedrade als een draadloze verbindingsinfrastructuur tot stand kan worden gebracht om bijvoorbeeld zowel wifi voor gasten als LAN-instellingen van bedrijven te ondersteunen.

Eenvoudige installatie

De NovoPro kan snel en gemakkelijk worden ingezet in elke vergaderruimte. Volledige integratie met bestaande projectie- en netwerkinfrastructuur elimineert de noodzaak voor extra apparatuuraankopen of dure upgrades.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Novo Pro - Vivitek is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Novo Pro Vivitek

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: