close
Samsung Wassen en drogen: Tot €200 cashback

Samsung Wassen en drogen: Tot €200 cashback

Actie geldig van 01/07/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
We. by Loewe Deals

We. by Loewe Deals

Actie geldig van 01/04/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
LG TV Oled, Qned EK Cashback Promotion

LG TV Oled, Qned EK Cashback Promotion

Actie geldig van 06/05/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

WiPG-1600-W wePresent op Niwzi

Net als alle wePresent-modellen biedt WiPG-1600W platformonafhankelijke compatibiliteit waardoor Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten samen kunnen presenteren en communiceren. WiPG-1600W biedt ook ondersteuning voor Apple AirPlay, zodat gebruikers kunnen presenteren met het native protocol van Apple.

Mensen en ideeën samenbrengen

WiPG-1600W biedt alle functies in de WiPG-1000 plus slimme en attente upgrades. Met de annotatie op het scherm en de functies van het virtuele whiteboard kunnen presentatoren belangrijke punten benadrukken en ideeën uitwerken tijdens hun presentatie. Met behulp van een USB-muis aangesloten op het apparaat, kunnen presentatoren eenvoudig aantekeningen maken op het scherm en toegang krijgen tot functies voor vergaderbeheer voor moderators zonder een touchscreen-scherm.

Snelle verbinding voor gasten

WiPG-1600W biedt verschillende verbindingsstijlen voor elke omgeving. Met behulp van de ingebouwde USB-poort kunnen presentaties van documenten, media en video worden voltooid zonder een pc / Mac / mobiel apparaat. Gasten kunnen verbinding maken en presenteren met behulp van een USB-token die MirrorOp-software uitvoert zonder installatie op hun apparaat, of ze kunnen software direct vanuit de wePresent-unit starten, zodat gasten kunnen presenteren zonder software te hoeven installeren.

Oplossingen om uw publiek te betrekken

Met webslides kunnen presentatoren ervoor zorgen dat hun publiek betrokken blijft en zich concentreert op de inhoud die wordt gedeeld. Als deze functie is ingeschakeld, kunnen alle aangesloten doelgroepleden de inhoud die wordt geprojecteerd op het scherm en eventuele schermannotaties op hun eigen apparaat in realtime bekijken.

1 tot veel distributie maakt het mogelijk om de presentatie-inhoud gelijktijdig weer te geven aan meerdere op het netwerk aangesloten wePresents, een ideale oplossing voor grote vergader- of leerervaringen.

WiPG-1600W belooft je presentatie-ervaring naar een nieuw, interactief niveau te brengen.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

WiPG-1600-W - wePresent is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WiPG-1600-W wePresent

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: